007bf7b9d7a5fdb0ca494196e598a4244fee0c978https://www.lekkermakkelijk.nl

RECRA RCN het Grote Bos

Voorjaar 2015

Eerste nieuwe RECRA foods & goods- store geopend in RCN het Grote Bos

Vrijdag 6 maart is op het vakantiepark RCN het Grote Bos de eerste RECRA foods & goods-store geopend. Dat is goed nieuws voor gasten voor het bekende vakantiepark in Doorn.  Als je daar gaat genieten van een vakantie, heb je alle dagelijkse en lekkerste boodschappen nu gewoon in de buurt. Kijk maar even mee.

De eerste RECRA foods & goods-store is onder grote belangstelling geopend door de twee ondernemers Klaas-Jan Koelewijn, Sjoerd Kaljee en Michael van den Hurk, directeur commerciële zaken van Van Tol Retail.  Sjoerd heeft ruime ervaring in de retail. Hij is al een aantal jaar ondernemer met een bedrijf voor training en coaching, maar wilde graag zijn kennis en ervaring combineren met het runnen van een eigen winkel en het direct contact met klanten. Zijn vriend Klaas-Jan is al eigenaar van een supermarkt in Leersum en vindt het geweldig om nu ook betrokken te zijn bij deze nieuwe uitdaging. Sjoerd zal met zijn team de winkel gaan runnen, maar Klaas-Jan zal je af en toe ook tegenkomen in de RECRA RCN het Grote Bos.  ‘Zelfs als je gewoon moet werken krijg je daar een beetje het vakantiegevoel.’

RECRA foods & goods-stores worden gerund door zelfstandige ondernemers. Van pasen tot in de herfstvakantie - het voor- tot en met het naseizoen - werken zij mee om het de gasten op het vakantiepark helemaal naar de zin te maken. Ze zijn vaak zeven dagen in de week geopend en spelen helemaal in op de behoeften van de gasten. De RECRA foods & goods-formule is ingericht rond de vijf genietmomenten van de dag. We beginnen uiteraard met het ontbijt, dan de koffietijd, de lunch, de borrel en het diner. Voor al die momenten kun je de meest verse en lekkerste producten vinden in de winkel.  Daarnaast vind je een breed assortiment met artikelen die je vakantie nog leuker maken. Speelgoed, lectuur, schrijfwaren en cadeautjes. Maar ook schoonmaak- en  verzorgingsartikelen. In de zomermaanden zijn er allemaal producten voor de barbecue met heerlijke vleesschotels en sauzen.


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18