0231450d71f0e4ece7dd673000409e4500f6a90e8https://www.lekkermakkelijk.nl

Sauerkraut mit Bratwurst

Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 30 minuten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Smelt 25 gram boter in een braadpan en fruit de ui zachtjes glazig. Giet de zuurkool af en schep de kool door de ui. Voeg de bouillon en de wijn toe. Prik de braadworsten hier en daar in en leg ze op de zuurkool. Smoor de zuurkool in circa 30 minuten afgedekt zachtjes gaar. Neem na circa15 minuten de braadworsten uit de pan. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de braadworsten rondom bruin. Serveer met de kaiserbroodjes en Zaanse mosterd.

Ingrediƫnten

  • 4 braadworsten van 100 g
  • 500 g zuurkool
  • 1 ui
  • 50 g boter
  • 1 dl vleesbouillon
  • 1 dl droge witte wijn
  • 4 kaiserbroodjes

Receptnummer: 128


Reageren


Meer smakelijke recepten

Aardappelpartjes uit de oven

De aardappels eet je straks met schil en al, dus goed wassen en schoonboenen. Snijd de aardappels in gelijke partjes en dep ze daarna droog in een th...

Beef bourguignon

Snijd de riblappen in stukken van 2 x 2 cm. Snijd de uien in ringen, winterpeen en knoflook in plakjes. Meng de stukken rundvlees, uien, wortel en kno...

Tonijnsalade zonder tonijn

Pureer de kikkererwten samen met de nori. Laat de artisjokharten uitlekken; spoel ze onder de koude kraan even af als ze op azijn zijn gezet. Pulseer ...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18