0c903a265734ef744581d46e065aac17daf8ae4b5https://www.lekkermakkelijk.nl

Goulash maaltijdsoep

Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 200 minuten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Snijd de uien in ringen, de paprika in reepjes en de knoflook fijn. Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit de boter in een soeppan en bak het vlees in 3 minuten bruin. Bak de ui, knoflook en paprika 5 minuten mee. Doe het paprikapoeder, de bloem en de tomatenpuree erbij en bak 2 minuten mee. Voeg het water met de bouillontabletten en laurier toe, goed roeren en breng aan de kook. Laat met deksel op de pan 2 ½ koken op laag vuur. Voeg de aardappelblokjes na twee uur toe.

Ingrediënten

  • 300 gr soepvlees
  • 2 rode paprika's
  • 3 vastkokende aardappelen
  • 3 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 3 laurierblaadjes
  • 70 gr tomatenpuree
  • 3 runderbouillontabletten
  • 1 el paprikapoeder
  • 2 el bloem
  • 1 1/2 liter kraanwater
  • peper en zout uit de molen

Receptnummer: 1989


Reageren


Meer smakelijke recepten

Courgette- en broccolisoep

Groentensoep van het seizoen

Vul een grote soeppan met 1 1/2 liter koud water, het soepvlees en 2 theelepels zout en breng dit aan de kook. Laurier, tijm, foelie en peperkorrels t...

Maaltijdsoep met chorizo

Snijd de chorizo in blokjes en bak in de olijfolie met de komijn. Voeg de fijngesneden ui, knoflook en in blokjes gesneden paprika's toe en na 5 minut...

Maaltijdsoep met kabeljauw

Laat de kabeljauw, indien nodig ontdooien. Snijd de venkel in stukken. Snipper de uien en snijd 2 tenen knoflook fijn. Snijd de blaadjes van de peters...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18