05a05930d2bcc767196d27c1d44efacd7832c1bb4https://www.lekkermakkelijk.nl

Pastasalade met Pesto

Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 20 minuten

Bereiding

Kook de Salade Pasta Penne in 11 min. 'al dente'. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken. Halveer de cherrytomaten en mozzarella. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan. Meng de pasta met de pesto en schep de tomaten, mozzarella en rucola erdoor. Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de pijnboompitten. Tip: Serveer met 100g krokant gebakken parmaham.

Ingrediënten

  • 300 gram Grand’Italia Salade Pasta Penne
  • 1 pot Grand’Italia Pesto alle Genovese 185g
  • 500 gram cherrytomaten
  • 300 gram mini mozzarella
  • 150 gram rucola
  • 30 gram pijnboompitten

Receptnummer: 3601


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18