Landana burger
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Zomer - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Meng het gehakt met de ui, beschuit en ei door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Maak hier 4 hamburgers van en bak deze in de olijfolie in ongeveer 10 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar (de tijd kan variƫren ivm de dikte van de burgers). Snijd ondertussen van het brood acht dikke plakken en beleg een plak brood met wat sla. Leg hierop de hamburger en leg hier achtereenvolgens de Landana kaas, tomaat, ui en augurk op. Leg hierop weer een plak brood. Doe dit achtereenvolgens met de overige hamburgers en serveer direct. Serveertip: Lekker met een koud biertje
Ingrediƫnten
- 100 gr Landana Olijf & Tomaat
- 500 gr rundergehakt
- 1 ui, heel fijn gesnipperd
- 1 beschuit
- 1 ei
- zout en versgemalen peper
- 3 el olijfolie
- 1 grof brood met zonnebloempitten (heel)
- 1 krop sla
- 2 trostomaten
- 1 rode ui, in dunne ringen
- 2 grote augurken
Receptnummer: 3678