0a87fd57c6567bd8a787d3859da81afe6b5dfc1f9https://www.lekkermakkelijk.nl

Kuikenbouten uit de oven

Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 50 minuten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 °C. Kuikenbouten licht bestrijken met 1 el olie en bestrooien met zout en peper. Kuikenbouten in de braadslede of op de bakplaat leggen en in het midden van de oven schuiven. In ca. 45 min. gaar en bruin roosteren. Broccoli en worteltjes wassen, snijden en koken tot ze beetgaar zijn. Krieltjes goudbruin bakken in de koekenpan. Alles verdelen over 4 borden.

Ingrediënten

  • 4 kuikenbouten
  • 500 g krieltjes
  • 300 g broccoli
  • 300 g worteltjes
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Receptnummer: 396


Reageren


Meer smakelijke recepten

Geroosterde kippenbout met groenten

Verwarm de oven voor op 180 graden. Ui pellen en in kwarten snijden. Paprika in stukken snijden. Komkommer in schijfjes snijden. Knoflook pellen. Citr...

Kip uit de braadpan

Pel en snij de ui in parten. Pel de knoflook en snij grof. Snij de courgette en wortelen in plakken. Was de aardappels (niet schillen) en halveer ze. ...

Kip uit de oven met dragon

Verwarm de oven tot 250°C. Leg de kip in een ovenschaal en smeer hem rondom in met een flinke laag roomboter. Als dat op sommige plaatsen bijna 1 cm ...

Tips voor de bereiding van wild

Een kerstdiner is extra bijzonder met een stukje wild op het menu. wild is eerlijk, mager vlees met karakter. De dieren hebben in alle vrijheid gege...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18