000f362185248754d72fda10c2b583af631704216https://www.lekkermakkelijk.nl

Gevulde portobello's met tagliatelle en groenten

Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!

Bijgerecht - Herfst - 6 personen - 30 minuten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 180 °C. Kook de tagliatelle beetgaar. Haal het steeltje uit de portobello's en veeg ze indien nodig schoon met keukenpapier of een borsteltje. Verwarm de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de portobello's 1 minuut per kant. Leg ze in een ovenschaal met de open kant naar boven. In de keukenmachine de gorgonzola, peren en room mengen. Vul de portobello's met het mengsel en zet ze 8 minuten in de hete oven tot goudbruin. Verwarm de borden. Leg op elk bord een nestje tagliatelle en zet er een gevulde portobello op. Garneer met gegrilde groenten.

Ingrediënten

  • 6 portobello's
  • 500 gram tagliatelle
  • 300 gram gorgonzola
  • 1 blik peren op siroop (400 gram), uitgelekt
  • 125 ml room
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Gegrilde groenten (bijv. 1 courgette en 1 aubergine)

Receptnummer: 657


Reageren


Meer smakelijke recepten

Macaroni met spinazie en zalm

Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Laat de ontdooide spinazie goed uitlekken (gebruik hiervoor een zeef) en warm de spina...

Pasta met lint van groenten

Kook de pasta volgens de instructie op de verpakking beetgaar. Snijd de courgettes en de wortelen in linten van een halve centimeter en een paar mill...

Pasta met rode saus

Breng het water aan de kook. Verwarm de olie in de pan en fruit hierin de ui en rozemarijn. Voeg de wortel en de bleekselderij toe en bak ongeveer 5 ...

Tagliatelle met zalmfilet

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de courgette en de zalm in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een pan me...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18