Zalmkrans
15 min 4 pers
Tags:Voorgerecht
Ingrediënten
- 1 bakje guacamole
- 150g gerookte zalm
- 1/2 komkommer, in dunne reepjes geschaafd
- 1 venkel, in dunne reepjes geschaafd
- 6 radijsjes, in dunne plakjes
- 0,25 bakje granaatappelpitjes
- 2 el olijfolie
- 3 takjes dille, grofgehakt
Bereidingswijze
1. Schep de guacamole op een bord, zo’n 5 centimeter van de rand. Smeer uit tot een cirkel.
2. Maak rolletjes van de plakjes zalm en verdeel ze langs de guacamolekrans, zowel aan de binnen- als de buitenkant.
3. Rol de komkommerrepen op en verdeel over de krans. Kleed de krans verder aan met de dungesneden venkel en radijs.
4. Garneer met de granaatappelpitjes, olijfolie en dille.
Lekker met een stukje brood of creamcrackers.