09f6f2303edaf53abebe215f0a9258901e442d4c5https://www.lekkermakkelijk.nl

Dagwinkel Milheeze

We gaan even terug naar het begin van de jaren zeventig. Een mooie zomernacht, het was stil aan het Kerkeind in Milheeze. Een jonge vent slenterde over straat richting de Végé. Via de twee sigarettenautomaten klom hij via de dakgoot naar het raam boven de deur. Een ongewenste gast?

 

Nee, het was de zoon des huizes, Theo Buel. Hij gaat inmiddels gewoon via de achterdeur. De foto van de oude winkel tegenover de kassa roept vele verhalen op. Wat te denken van Familie Mens. Ze werden gefeliciteerd. Stond groot op de deur van de winkel. De ouders van Theo hadden een wedstrijd uitgeschreven en familie Mens won de hoofdprijs, een kleurentelevisie. Er was geen betere winnaar te bedenken, met zeven kinderen moest de familie de eindjes aan elkaar knopen en vanaf dat moment konden ze ook op het eerste en tweede net naar Swiebertje, Van Gewest tot Gewest en Ren je rot kijken. 

 

 

 

 

 

 

Vertrouwd adres

De supermarkt van Theo en Tilly is vertrouwd bij de inwoners van het Brabantse dorp, en ook ver daarbuiten. Niet alleen voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen, het lekkere brood van Bakkerij Puts, het PostNL-servicepunt en de stomerijservice. Dat was en blijft gewoon zo. Toch waren de reacties van de klanten bij de opening van de Dagwinkel afgelopen mei superenthousiast. Het ziet er allemaal heel anders uit dan met het rood en groen. Veel warmer en gezelliger en door de 80m2 die achter in de winkel erbij is gekomen is er veel meer ruimte en overzicht. 

 

Barbecueservice

In het voorjaar en de zomer is het weer superdruk met de barbecueservice van meesterbbq.nl. Klanten kunnen een compleet verzorgde barbecue, met vlees- en salades bestellen. En uiteraard brood, bier, wijn en frisdranken. Barbecue huren inclusief reiniging? Prima. Voor 30 personen? Kan ook. Theo wordt er vrolijk van. ‘Ons barbecue-seizoen loopt van de lente tot ver in herfst. Veel van onze klanten hebben de barbecue onder de carport of op een overdekt terras. En er is altijd wel wat te vieren hier in Brabant’.


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18