0bb5f22d780e18a84284bba87e0a5302ab87da366https://www.lekkermakkelijk.nl

Disclaimer en Privacy

Groothandel in Levensmiddelen Van Tol B.V. (Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen Van Tol Retail, verleent u hierbij toegang tot lekkermakkelijk.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Van Tol Retail behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Van Tol Retail spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Van Tol Retail.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Van Tol Retail.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Van Tol Retail nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18