0d2bc2df139543f792023a7362e9fd840d41765ddhttps://www.lekkermakkelijk.nl

Was Getekend, Annie M.G.Schmidt

In de theaters door het hele land

Simone Kleinsma speelt met haar prachtige stem, gevoel voor humor en liefde voor de Nederlandse taal de rol van Annie M.G. Schmidt. In haar rol als Annie M.G. Schmidt blikt ze samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

Iedereen kent de bekende nummers als: ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Margootje, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ en ‘Vluchten kan niet meer’. En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller ‘Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt’. Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op dit succesvolle boek. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Dit is echt een voorstelling voor jong en oud. Wil je vast even de sfeer proeven? Kijk op de website van stage-entertainment.nl.


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18