0502787cb81114685670afb01e144a511d3f75f2dhttps://www.lekkermakkelijk.nl

RECRA, ook op het Eiland van Maurik

Een jachthaven, strandhuisjes, rivierlodges en stoere safaritenten. Vakantiehuisjes in verschillende maten en uitvoeringen. Mooie en rustig gelegen kampeervelden voor de caravan of tent met uitstekende sanitairvoorzieningen. Een overdekt zwembad met een compleet indoor speelparadijs en verschillende sfeervolle horecagelegenheden. En voor de dagelijkse boodschappen kun je op het park naar de RECRA foods&goods store.

 

Dat vind je allemaal op een geweldige plek midden in de Betuwe. Het Eiland van Maurik. Een ideale vakantielocatie voor gezinnen met baby's, kleuters, peuters, kids en tieners. Alles op loopafstand, maar elke plek weer met een eigen karakter. Hier kun je voor een lang weekend of weken achtereen genieten van een heerlijke vakantie. Avontuur, actie, rust, ontspanning, feest en gezelligheid. De mooie opzet van alle faciliteiten en accomodaties vormen samen met de vriendelijke medewerkers een ideale plek om heerlijke te genieten.

Dit voorjaar is naast het nieuwe gebouw van de receptie en het pannenkoekenrestaurant, ook een RECRA foods&goods store geopend. Elizabeth Kraus is de winkelmanager en samen met haar collega's zorgt zij ervoor dat de gasten elke dag weer boodschappen kunnen halen voor het ontbijt, de koffie, lunch, borrel en het diner. Vers en lekker. Uiteraard is er ook een assortiment met vakantie-artikelen voor sport, spel en strandplezier.

 

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom! Bezoek ook eens de website: eilandvanmaurik.nl
 


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18