01c11b3ca9c221d44c306b638f9b60fed15e61361https://www.lekkermakkelijk.nl

De Schermer heeft nu ook zijn Dagwinkel

 

Tien jaar na de verkiezing tot buurtsuper van het jaar is de Troefmarkt van Pieter en Adiënne de Reus omgebouwd tot een Dagwinkel. Het oranje heeft plaats gemaakt voor het groen en blauw en dat zijn de kleuren die eigenlijk perfect passen in het landschap van de Schermer

Nu kan er een ander logo op de gevel staan en een mooi assortiment met Meesterhand producten verkrijgbaar zijn, de service en persoonlijke aandacht blijven uiteraard zoals die is. Waarmee kunnen we u een plezier doen? Daar draait alles om bij Dagwinkel de Reus. Dat was al zo toen Jacob Pieter Kreb en zijn vrouw Dieuwertje Langedijk hun winkel in het hart van Grootschermer openden.  Inmiddels staat de winkel al 96 jaar in het hart van Grootschermer; letterlijk én figuurlijk.

BETROKKENHEID
De medewerkers van Pieter en Adiënne voelen zich verbonden met de Schermer, omdat ze er zelf wonen en leven. Daarom hebben ze tijd en aandacht om bijvoorbeeld een praatje te maken over alledaagse zaken en antwoord te vinden op de vragen ‘wat eten we vandaag?’ en ‘wat is er te vieren?’

STREEKPRODUCTEN
Je vindt de smaak van de Schermer ook terug in het assortiment waarin steeds meer producten en specialiteiten uit de Schermer te vinden zijn. De productkeuze van Dagwinkel de Reus is afgestemd op de lokale smaak en wensen. Alles wat je dagelijks nodig hebt is aanwezig. Dat scheelt weer tijd en keuzestress.

BEZORGSERVICE
De boodschappen worden gratis thuisbezorgd. Dat doet Pieter bij particulieren én bedrijven. Bestellen met het vertrouwde boekje, maar uiteraard ook via de website lekkermakkelijk.nl. Boodschappen ophalen bij de winkel aan het Noordeinde 14? Dat is ook mogelijk, daarvoor heeft De Reus de Drive-In service. Tot een half uur voor afhalen bestellen en het staat klaar. Dat scheelt tijd en je kunt dan toch nog even wat lekkers meenemen.

VOOR FEESTEN EN PARTIJEN
Als er wat te vieren is verzorgd Dagwinkel de Reus alles wat nodig is voor een geslaagd feest. Van koffieontvangsten tot lunches en recepties. Van tuinfeesten tot evenementen. Met dranken, koude- en warme buffetten en alle nodige materialen en apparatuur. Springkussen? Ook dat kan. Pieter en zijn medewerkers komen het brengen, installeren en halen het een dag later weer op. Een klein bedrijf met reusachtige mogelijkheden.

Dagwinkel De Reus is een begrip in de Schermer. Net als de molens en tulpenvelden. Met de stomerijservice, schoenreparaties en PostNL service is het voor ieder in de Schermer een vertrouwd adres.

MEESTERHAND
Nieuw in het assortiment zijn de vers van ‘t mes kaas en vleeswaren van Meesterhand. Maar ook kip, spareribs en gehaktballetjes uit eigen grill, versgebrande noten, bonbons en koekjes. Allemaal van uitstekende kwaliteit.


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18