043bc78abeb6b7f9d3f5100c6033fd62bd17ba298https://www.lekkermakkelijk.nl

Harry’s Dagwinkel

In augustus van afgelopen jaar kreeg Daarle een Dagwinkel. Na ruim vijf jaar heeft Lekker Makkelijk plaatsgemaakt voor Dagwinkel. Er staat geen Maneschijn meer op de gevel, maar Harry is nog steeds de eigenaar. Harry’s Dagwinkel dus, hij is de derde generatie die Daarle en wijde omgeving voorziet van de dagelijkse- en wekelijkse boodschappen. Zijn opa en vader deden dat ook, maar dan ook met een rijdende winkel. Die is al lang geleden verdwenen, maar de boodschappen worden uiteraard nog steeds aan huis bezorgd. De vader van Harry is nog steeds actief. Na een korte periode van pensioen is hij weer lekker aan de slag gegaan. Zo gaat dat, stilzitten is maar niks. Door de week bezorgt hij voor Profile autobanden in de regio en op de zaterdagmorgen is hij lekker bezig in het magazijn en in de Dagwinkel.
Hij geniet nu nog veel meer van zijn pensioen, maar dan anders. Terug naar de Dagwinkel, die zijn door het gehele land te vinden en nu dus ook in Daarle, net als de ambachtelijke producten van Meesterhand. Harry maakt ook gebruik van het grill-concept. Heerlijke grillworst, kip, spareribs en gehaktballetjes uit eigen grill, en daarnaast ook verschillende maaltijden. De klanten zijn er enthousiast over en maken er dankbaar gebruik van. Op de Facebook-pagina van Dagwinkel Harry Maneschijn worden met regelmaat ‘chicken-alerts’ geplaatst. Dat betekent dat er hele kippen, kippenbouten en drumsticks vers uit de grill opgehaald kunnen worden. Een extra reden om even langs te gaan bij Harry en zijn team. Zo zijn de boodschappen in het eigen dorp niet alleen een gemak, maar af en toe ook een feestje.

VOLOP ACTIES BIJ DE DAGWINKEL IN DAARLE
Dat de Dagwinkel meer is dan het adres voor de dagelijkse boodschappen bewijst Harry met zijn acties. Wat denk je van een Pannenkoekenactie in september. Harry staat dan voor de kinderen van het dorp gewoon pannenkoeken te bakken in zijn Dagwinkel! Of de Pakjesbootactie met Sinterklaas, ook een succes. En als klap op de vuurpijl de Moonlightshopping actie in de feestmaand. Een uitgebreide proeverij in de winkel met bekendmaking van de prijswinnaars. Hoofdprijs? Een Dagwinkel-fiets!


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18