0826fa8ea05113880005933d97b155b445bbd8da8https://www.lekkermakkelijk.nl

Opening LekkerMakkelijk.nl Bodegraven

LM Bodegraven

Feestelijke opening LekkerMakkelijk.nl Bodegraven 

BODEGRAVEN - Op zaterdag 27 juni rond 14:00 uur is op feestelijke wijze de eerste lokale online supermarkt van Nederland geopend in de Pop-up Store in Bodegraven. Het lintje werd doorgeknipt door Ko van Daalen van Brood&Ko, Patrick Gelderblom van Slagerij Gelderblom, shopmanager LekkerMakkelijk.nl Shirley de Heer en commercieel directeur van Van Tol Retail Michael van den Hurk. Inwoners van Bodegraven kunnen op de website LekkerMakkelijk.nl hun boodschappen bestellen, die een dag later thuis worden bezorgd. De persoonlijke aandacht en service staan daarbij centraal. De producten van de lokale bakker en slager kunnen op de website gelijk mee besteld worden. 

LekkerMakkelijk.nl Bodegraven combineert het gemak van online bestellen met de service van thuisbezorgen. Uniek aan dit concept is de persoonlijke service en het aanbod van lokale speciaalzaken. De boodschappen worden in Bodegraven verzameld en bezorgd door steeds dezelfde medewerkers. Klanten krijgen zo al snel een bekend gezicht aan de deur. Het team van LekkerMakkelijk.nl Bodegraven staat de consumenten graag te woord via de oranje telefoon.

LekkerMakkelijk.nl Bodegraven biedt scherpe prijzen en een wekelijkse folder boordevol aanbiedingen. Naast de gebruikelijke dagelijkse boodschappen kunnen klanten in Bodegraven ook producten mee bestellen van hun lokale bakkerij Brood & Ko en slagerij Gelderblom.

De bezorger brengt de boodschappen op ieder gewenst moment in Bodegraven, waar de klant maar wil. Bezorging is gratis voor bestellingen vanaf € 50,-.

Pop-up store
In de Pop-up Store nemen wij u graag mee in de geschiedenis van het kruidernieren. Daarnaast informeert het team van LekkerMakkleijk.nl u graag over de mogelijkheden op LekkerMakkelijk.nl. Met de Scan&Win code uit de openingsflyer kunt u in de Pop-up Store mooie prijzen winnen! 


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18