094d817894bd018cbeb6d7b1f63422d5bc63f6ba7https://www.lekkermakkelijk.nl

Primeur: Dagwinkel Hilversum

Aan de Bodemanstraat in Hilversum hebben Hans en Monica Vermond eind april een geheel nieuwe Dagwinkel geopend. Na vijf jaar ondernemen zonder formule wilden zij graag de stap zetten naar een volledig vernieuwde winkel. Het is de eerste Dagwinkel met het vertrouwde logo, maar een geheel nieuwe eigentijdse uitstraling.
 

Voor de vaste klanten was de entree van de winkel een complete verrassing. De winkel is veel hoger en ruimer geworden doordat de verlaagde plafonds zijn verwijderd. Zo is er op het versplein een lichte en prettige sfeer ontstaan. Dagelijkse liggen de verse groenten en fruit in de houten meubels en rondom staan overzichtelijk de koelingen en stellingen met alles wat je nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden. Makkelijker kan niet. In de Dagwinkel zie je veel hout en betonlook in het meubilair én oude foto’s van de buurt. Bij de entree zie je een geweldige foto van de Stoomspinnerij en -weverij van Hilversum. Die stond tot 1937 op de plek waar nu ‘Het Rode dorp’ ligt en de Dagwinkel ligt in het midden van die buurt. Foto’s van de Hondjesbrug en de Nieuwe Haven zie je bij het versplein en bij de delicatessen. Het zorgt voor veel herkenning en mooie verhalen van vroeger tijden.

In de nieuwe Dagwinkel vind je heel veel vers. Zuivel, kaas, vers gebakken broodjes, vleeswaren en de lekkerste delicatessen. Er staat zelfs een zuiveltap waar je dikke yoghurt  tappen en een bakje muesli erbovenop doet en kunt meenemen. Voor de mensen die in de buurt werken en tussen  de middag een wandelingetje maken zijn er vers belegde broodjes. En voor klanten die wat verderop werken of geen tijd hebben bezorgt Hans en zijn medewerkers de lunch en de boodschappen bij bedrijven, instellingen en uiteraard bij de klanten thuis. Die kunnen nu ook via Lekkermakkelijk.nl de boodschappen bestellen. Bestellingen vóór 12.00 uur probeert deze Dagwinkel dezelfde dag nog te leveren en je kunt gewoon pinnen bij de levering. Dat is nog eens service!

 


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18