0959f6aeb9dd0d3d789821f5991ceff76461a9f1ahttps://www.lekkermakkelijk.nl

Lekker boodschappen doen in het Groene Hart van Nederland

In het mooie gebouw van Landal Reeuwijkse Plassen vind je een sfeervol restaurant, de receptie van het park, een overdekt zwembad én voor de boodschappen een nieuwe RECRA foods and goods store. Jim Koster is de trotse eigenaar en in Reeuwijk een bekende ondernemer.

Jim is ook eigenaar van de plaatselijke Jumbo en Delifrance. Toen hij in 2016 de gelegenheid kreeg om een supermarkt op het nieuwe Landal park te openen heeft hij niet lang getwijfeld. Passend bij het duurzaam karakter van het park en de mooie natuur is hij eind 2016 gestart met een Natuurwinkel. Maar daar werden de gasten van het Landalpark niet blij van.

Elke dag vakantiegevoel
‘De teleurstelling was groot toen ze tot de ontdekking kwamen dat we te weinig vertrouwde lekkere dingen in de winkel hadden. En ja, als je er even lekker tussenuit gaat wil je ook echt genieten op dit geweldige park. Daarom zijn we overgestapt op de RECRA-formule. Een slimme en succesvolle formule die je op steeds meer vakantieparken door het hele land kunt vinden. We bieden nu een assortiment dat perfect aansluit op de wensen van onze gasten. Een slimme combinatie van vers, biologisch, elke dag verse broodjes uit eigen oven en een assortiment voor elk genietmoment van de dag. En weet je wat zo grappig is, de dagrecreanten, hockey-spelers, -ouders en bewoners uit de omgeving weten ons inmiddels ook te vinden.’ En dat is niet zo vreemd, want de entrée van de winkel ligt tegenover de parkeerplaats van de hockeyclub. Kortom: als je in de buurt bent, ga maar eens kijken en laat je verrassen!

Landal Reeuwijkse Plassen
Middenin het Groene Hart bij Gouda en Bodegraven ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Dit nieuwe park heeft 145 duurzaam gebouwde waterwoningen. Een natuurspeeleiland en centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad en een RECRA foods&goods store. Dit alles zorgt ervoor dat het een ideale uitvalsbasis is voor fiets-, wandel- en vaartochten. De woningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken veelal over een eigen aanlegplaats om aan te meren bij de woning.  


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18