08d2c55dff0fcc0cbb045c1184253721110ff944ahttps://www.lekkermakkelijk.nl

Dagwinkel Hooge Zwaluwe gaat met de tijd mee

Mark en Astrid de Bont zijn met hun Dagwinkel niet meer weg te denken uit het Brabantse Hooge Zwaluwe. De jongens en meisjes in het dorp groeien er letterlijk mee op. De winkel ligt tegenover de basisschool, en dat is makkelijk. Kun je meteen even een boodschapje doen als je de kinderen gaat brengen en komt halen. En als ze wat groter zijn stappen ze zelf op de fiets.


Maar net als de jeugd gaat ook Mark met de tijd mee. Dit najaar is de Dagwinkel verbouwd en anders ingedeeld. Soms is een verandering even wennen, maar deze keer ging het wennen wel heel snel bij de klanten. Als je de winkel binnenkomt sta je tussen de verse groenten en fruit en aan de andere kant van het versplein is er een Meesterhand-afdeling ingericht.

Vers van het mes
Kaas en vleeswaren vers van het mes, vers gebrande noten en er is nu ook een grill voor de kip, spareribs, grill-worst en gehaktballetjes. Uiteraard is er ook heerlijk brood en zijn er croissantjes uit eigen oven te koop. Voor bij de koffie en de thee is er een heerlijk assortiment MEESTERHAND chocolade, bonbons en koekjes.

Lekkere boodschappen doen
De Dagwinkel speelt met Meesterhand in op de behoefte aan steeds meer vers in de buurt. Vers én lekker voor elk moment van de dag.


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18