02f692e0a077c04f0d900f2cb4a864808a807855fhttps://www.lekkermakkelijk.nl

Ook in de herfst elke dag vers gebakken broodjes in de bossen

Het Grote Bos is een begrip. In 1952 opgericht als recreatiecentrum voor de kleine middenstand en geschoolde arbeiders om te kunnen genieten van de rust, natuur en het samenzijn.
Tijden veranderen, maar het karakter van het huidige RCN Vakantiepark blijft uniek net als de RECRA-winkel van Agnes.

Agnes van Os van den Abeelen was ruim 23 jaar assistent bedrijfsleider bij AH Leersum. Een geweldige tijd, maar ze had de wens om zelf te ondernemen. Een eigen zaak leek haar wel wat en nu heeft ze er twee. De RECRA op het Grote Bos én Ginkelduin. Dit is het tweede jaar en ze is heel tevreden over de gang van zaken. Natuurlijk was het een grote stap en moest ze wennen aan de dynamiek en organisatie. Je stapt in een compleet andere wereld, maar dat doen onze klanten in beide vakantieparken ook. Zij komen vanuit een hectische en drukke omgeving met veel stress en verplichtingen naar het bos om te genieten van de rust en ontspanning. Even geen gedoe. Er is genoeg te doen, maar je hoeft helemaal niets. Ja, even wat boodschapjes doen voor het moment.

Krantje en broodjes voor het ontbijtje, wat lekkers bij de koffie of lunch en in de middag komen ze dan nog even terug voor de borrel en het avondeten. Nee, hier worden geen winkelwagentjes vol geladen. Onze klanten komen lopend of met de fiets en ze vinden het fijn om even een praatje te maken. In het voor- en naseizoen hebben we veel gasten die hier al jarenlang een huisje of caravan hebben, het is net of we elkaar al jaren kennen. Dat is fijn. De vakantieperiode is natuurlijk heel anders. Superdruk en de hele dag loopt het door. Niet alleen voor eten en drinken, maar ook tijdschriften, cadeautjes en speelgoed. Voor volgend jaar gaan we kijken of we ons assortiment met kampeer- en outdoorartikelen uit kunnen breiden. Nog meer gemak in de buurt.

GINKELDUIN IN LEERSUM
Niet ver van Doorn, in Leersum ligt vakantiepark Ginkelduin. Ook daar komen gasten al generaties lang genieten van de rust, natuur en de gezelligheid. Ons kent ons. Dat merk je al aan de sfeer bij de receptie, het restaurant en deze RECRA. Deze heeft Agnes ook overgenomen. Samen met haar dochter en een team van medewerkers kunnen ook hier de gasten rekenen op versgebakken broodjes en alles wat je kunt wensen voor de lekkere momenten van de dag. Ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. De RECRA heeft het in huis.


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18