0639bb95135f4a83fdbec09fb791e673167f7550dhttps://www.lekkermakkelijk.nl

Doe je boodschappen veilig en sociaal

Graag brengen wij u op de hoogte dat er géén tekorten zijn en melden wij u de genomen hygiënische voorzorgsmaatregelen.

Er zijn geen tekorten! Onze winkels worden dagelijks beleverd met verse zuivel, aardappelen groenten en fruit, vers vlees en vleeswaren, kaas, brood en alle andere dagelijkse boodschappen. Er is inderdaad hier en daar gehamsterd, waardoor een schap tijdelijk leeg stond, maar dat is binnen 1 á 2 dagen weer helemaal aangevuld.

Onze distributiecentra hebben voldoende artikelen op voorraad en krijgen dagelijks aanvulling. Dus u hoeft niet te hamsteren, koop wat u nodig heeft en kom desnoods om de dag naar de winkel. Met grote aantallen in 1 x kopen werkt u onbedoeld voedselverspilling in de hand, van producten die thuis over datum gaat. Er is ook voldoende aanvoer van toiletpapier. Natuurlijk is het prima om wat extra boodschappen mee te nemen voor uw buurvrouw of buurman die aan huis gekluisterd is. Zo zien we naar elkaar om.

Bezorgservice

Een aantal van onze winkels bezorgd ook aan huis. Kijk op onze website voor mogelijkheden en de bezorgtijden.

In geval van bezorging aan huis gelden de volgende spelregels:

  • We bellen aan en zetten de boodschappen voor deur. De bezorgen blijft buiten staan.
  • U moet deze zelf naar binnen halen.
  • Afrekenen gaat via PIN betaling. (de PIN apparatuur wordt telkens gereinigd met een desinfectiedoekje)

Hygiëne maatregelen in onze winkels
Onze winkels zijn alle dagen van het jaar gebonden aan de CBL hygiënecode en voedselveiligheid normen. Koeling, schappen en apparatuur worden volgens een strak schema schoongehouden. Daarop worden wij gedurende het jaar gecontroleerd voor de NVWA.

Echter, met de aangescherpte maatregelen tegen  verspreiding van het coronavirus zijn de volgende extra maatregelen van kracht.

  • Handgrepen van deuren, winkel-wagens  en – mandjes, pin-apparatuur worden meerdere malen per dag schoongemaakt met disinfectiedoekjes.
  • Wij vermijden fysiek contact en geven dus geen hand.
  • Betalen gaat contactloos via de PIN apparatuur.
  • Bij contant betalen legt u het geld op de balie of kassaplankje. De kassamedewerker(ster) pakt het geld en legt eventueel wisselgeld op de balie of kassaplankje. Er is geen fysiek contact!
  • Handen wassen is vanzelfsprekend.
  • Vanaf vandaag geldt ook de 1,5 meter afstand van elkaar. Op de poster staat vermeld waarop u moet letten.

Het gaat ons allemaal vast lukken om deze regels in acht te houden en laten we omzien naar elkaar! Hartelijk dank voor uw medewerking.


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18