0aab2f8f8a70a48170ec1bdcb5e0d4f6d8bb0c35fhttps://www.lekkermakkelijk.nl

Groeten uit Renesse Welkom bij Camping International

Het is 1958, vijf jaar na de watersnoodramp in Zeeland, de familie Horst opent, op wat eens de boomgaard was, een camping in Renesse. Door het zoute water was alle vruchtbare grond weggespoeld en fruitteelt niet meer mogelijk. Oom Kees zag kansen door het opkomend toerisme in Europa. Camping International, dát was de toekomst.

Windsingels planten, waslokaaltje en een winkeltje in de oude fruitschuur, woonruimte op zolder en met broers en zussen van opa en oma Horst werd er elk jaar weer verder gebouwd aan de camping. Met zuinig leven en hard werken ging het familiebedrijf van vader op zoon. De gebroeders Horst zijn nu de derde generatie. Kenneth en Esther wonen met hun vier kinderen op de camping en koesteren het familiekarakter van het bedrijf. De gastvrijheid gaat boven alles.
Esther runt de winkel. Elke dag broodjes uit eigen oven en alles voor de dagelijkse boodschappen. Kranten en tijdschriften en uiteraard een uitgebreid assortiment strandspeelgoed, slippers, petten, huishoudelijke- en kampeerartikelen. Daar hoef je het dorp niet voor in. Op Camping International zorgen de familie, het team én de gasten voor het echte vakantiegevoel.
camping-international.net

Kenneth en Esther Horst met de zoons Oliver en Benjamin. Liselotte, Rosalie zijn de twee dochters, die waren nog op school.


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18