041daa0318c36daaa9a2023eea49a41288498e635https://www.lekkermakkelijk.nl

Centerrr, een buurtsuper in combinatie met dagbesteding

Een klein dorp behoudt de supermarkt en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken mee en hebben zo een zinvolle dagbesteding. Dat is de missie van Centerrr. De aanwezigheid van een supermarkt in een dorp is van grote invloed op de leefbaarheid en het welzijn van oudere, maar ook jonge bewoners.


Centerrr heeft met supermarkten in Barchem, Almen en Blerick laten zien dat deze formule werkt. Dit jaar heeft Centerrr een drietal supermarkten overgenomen van Zorggroep Alliade in Heerenveen. Naast de Centerrr in Kuinre, aan de rand van de Noordoostpolder, zijn er nu ook in Friesland drie supermarkten van de Centerrr-formule. Van Tol Versunie levert de kruidenierswaren, zuivel, vers en het diepvries-assortiment. En de klanten zijn
inmiddels vertrouwd met het brede assortiment van de voordelige huismerken Everyday en Boni Selection. 

 

Samen werken aan de leefbaarheid

Om de lezers van Lekker Makkelijk een indruk te geven hebben we een kort bezoek gebracht aan de teams van de nieuwe Centerrr supermarkten. De bedrijfsleiding is in handen van vertrouwde gezichten voor de vaste klanten. En ook de meewerkers die voor de dagbesteding een dagdeel of meerdere dagen meewerken komen uit het dorp of de omgeving. Ze zijn allemaal even vriendelijk en ook trots dat ze bij Centerrr een bijdrage kunnen leveren aan de leefbaarheid van het dorp.

Gratis bezorging van de boodschappen

De drie r-en in de naam Centerrr staan voor relatie, re-integratie en retail. Zonder de klanten is er geen supermarkt, daarom staat de persoonlijke aandacht en service van alle meewerkers en vaste krachten op de eerste plaats. De waardering voor het werk dat je samen met collega’s kunt doen is superbelangrijk en het geeft ook veel voldoening. Dat is voor iedereen belangrijk, we vormen immers met z’n allen onze samenleving. De r van retail betekent dat je bij Centerrr niet alleen terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Ze verkopen nog veel meer. Zo kun je er ook terecht voor de post, pakketjes, stomerij, bloemen, planten en cadeautjes. De bezorging van de boodschappen aan huis, bij een instelling, bedrijf of een club is gratis. En niet alleen in de winkels is het gezellig, ook op de Facebookpagina’s worden veel nieuwtjes, acties en aanbiedingen gedeeld.  Alles om het dagelijks leven een beetje makkelijker en gezelliger te maken. Er komen vast nog meer Centerrrs in Nederland.
Kijk maar op centerrr.nl

 


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18