076e655fccb1a4a6478fdb5c34e9cbf0ee6df6222https://www.lekkermakkelijk.nl

Fotowedstrijd

Het Handboek Vogelfotografie beschrijft in ruim 300 pagina’s op een gedetailleerde manier alle aspecten die een rol spelen bij het maken van geslaagde vogelfoto’s. Samengesteld en geschreven door zes absolute cracks op het gebied van vogelfotografie, die samen goed zijn voor meer dan 100 jaar aan ervaring. Hans Overduin, Marcel van Kammen, Arno ten Hoeve, Chris van Rijswijk, Thijs Glastra en Daan Schoonhoven delen al hun kennis, ervaring en passie met jou, zodat jij in staat bent om zelf de mooiste vogelfoto’s te maken. Dit handboek vervangt het 10 jaar oude Praktijkboek Vogelfotografie. Het is een compleet nieuwe uitgave, bevat 2x zoveel pagina’s en is daarmee diepgaander en completer.
 

Maak kans op een exemplaar van het
HANDBOEK VOGELFOTOGRAFIE
Stuur jouw foto van vogels of een landschap, en die kun je ook gewoon met je telefoon maken, naar redactie@lekkermakkelijk.nl.
Dat kan tot 1 maart as. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en de mooiste foto’s geven we een plaatsje in het lentenummer en op lekkermakkelijk.nl.Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18