04c011fccd76aa5feaf6e74cc2be43fd68c1b8004https://www.lekkermakkelijk.nl

RECRA Maas Residence Thorn

Dit voorjaar is er een geheel nieuw vakantieparadijs geopend in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen. Parc Residence Thorn is omgeven door schitterende natuur met prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes. De nieuwe fiets- en wandelboulevard slingert vanaf het hart van het park, langs de oevers van de Grote Hegge, zo naar het schitterende buitengebied met dagstrand.

Door de unieke ligging aan de veelzijdige Maasplassen kunnen watersportliefhebbers hier hun hart ophalen. In de prachtige centrumgebouwen vind je naast een bruisende horecagelegenheid ook tal van luxueuze faciliteiten zoals een RECRA mini market, jachthaven met sloepverhuur, ruime receptie en een overdekt zwembad. De accommodaties zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken, van roomservice tot dagelijks opgemaakte bedden. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn tot in detail samengesteld. En dat kun je zien, proeven en beleven!

Het ruim opgezette park heeft een authentieke, natuurlijke uitstraling dat helemaal is afgestemd op de aanwezige natuur en cultuur. Door de afwisseling van hofjes, brede lanen, groene zones en de unieke ligging aan het water ontstaat er een gezellige en intieme sfeer met een ruimtelijk en open karakter. Het uitzicht over het water geeft u het ultieme gevoel van vrijheid.

Dagelijkse boodschappen en heerlijke streekproducten.
Het park ligt in bourgondisch Limburg en dat proef en beleef je. Ook in de centraal gelegen RECRA mini market,
waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen en meer. Er is een ruim assortiment aan ambachtelijke streekproducten. Voor elk genietmoment van de dag (ontbijt, koffie en thee, lunch, de borrel en het diner) kunt je bij RECRA terecht. Je vindt verse broodjes uit de bakkerij, mooie kazen, lekkere vleeswaren en uiteraard Limburgse vlaai. Daarnaast is er een breed assortiment met artikelen die de vakantie nog leuker maken. Van speelgoed tot lectuur en van schrijfwaren tot originele streekcadeautjes.
parcmaasresidencethorn.nl


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18