02eb3461d35bc10d758fdb8ad77e71112eeb1c1a6https://www.lekkermakkelijk.nl

g'woon Nu verkrijgbaar bij jouw buurtwinkel!

Ken je het merk g’woon al? Veel producten die je dagelijks gebruikt, vind je vanaf nu onder dit merk bij je buurtwinkel. Stuk voor stuk producten van goede kwaliteit, met een heel aantrekkelijke prijs.


G’woon doet een duidelijke belofte: gewoon goede producten voor gewone prijzen. De producten hebben dezelfde kwaliteit als het A-merk, maar zijn echt een stuk voordeliger. Je vindt de producten van dit merk bijna in elk schap van je buurtwinkel: van koffie tot conserven en van broodbeleg tot frisdrank. Daarnaast biedt het merk een groot non-foodassortiment, zoals keukenpapier, wasmiddel en zakdoeken. En zelfs je huisdier kan ‘g’woon’ genieten!

Het merk is continu bezig met het verbeteren van het assortiment. Dan gaat het niet alleen om kwaliteit en smaak, maar ook om aspecten als duurzaamheid en gezondheid. De flessen van de wasmiddelen en wasverzachters zijn sinds kort bijvoorbeeld gemaakt van monomateriaal (één plasticsoort). Daardoor zijn de verpakkingen beter te recyclen en zijn er dus minder nieuwe grondstoffen nodig. De koffie en thee hebben het keurmerk ‘Klimaatneutraal Gegarandeerd’. En de vegetarische en vegan producten zijn herkenbaar aan een duidelijk logo. Zo wordt het wel heel makkelijk om verantwoord en tegelijkertijd prijsbewust boodschappen te doen.

Natuurlijk zijn ook producten die je vooral in de zomer gebruikt van het merk g’woon verkrijgbaar. Denk aan frisdrank, stokbrood en sauzen voor bij de barbecue, maar ook aan kant-en-klare soepen en complete maaltijdpakketten voor een snelle maaltijd. Zeg nou zelf, met die lage prijzen geniet je toch gewoon nog meer van de zomer?

Koekje erbij?

G’woon staat voor genieten van kleine geluksmomenten op een dag. Een lekker koekje bij de koffie of thee hoort daar zeker bij. Er is volop keuze om je koektrommel te vullen.

G’woon heerlijke koffie

Of je nu koffie zet met cups, bonen of pads: g’woon koffie is goede koffie voor een betaalbare prijs. Je hebt de keuze uit verschillende melanges. Zo drink je op elk moment van de dag je favoriete koffie.

Lekker snacken

Lekkere trek? Met je favoriete snack, chips of zoutje van g’woon is dat zo opgelost. Ze mogen tijdens deze Oranje sportzomer niet ontbreken op tafel. Ook ideaal om mee te nemen tijdens een dagje uit.

Broodnodig

Niet voor niets nemen veel Nederlanders een pot mee op vakantie. Want is er iets lekkerder dan een boterham met een smeuïge laag pindakaas? Voor deze prijs kan die laag nog nét iets dikker!

 

G'woon goede producten voor scherpe prijzen


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18