020b72bb1a70db6ef4ffbf8bffeaa43497c95c75chttps://www.lekkermakkelijk.nl

Karbonades met groenten

Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!

Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 30 minuten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de krieltjes in 15 minuten goudbruin en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Gril het vlees in 15 minuten goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de stelen en een klein stukje van de onderkant van de venkelknollen. Halveer de knollen en snijd in reepjes. Snijd de uien in halve ringen en de paprika in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel, ui en het venkelzaad in 8 minuten gaar. Voeg de laatste 4 minuten de paprika toe aan de venkel. Serveer het vlees met de groenten en krieltjes.

Ingrediënten

  • 4 schouderkarbonades
  • 800 gr kleine krieltjes
  • 2 venkelknollen
  • 2 uien
  • 2 groene paprika’s
  • 1 el venkelzaad
  • 2 el olijfolie

Receptnummer: 1516


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18