052562474e83fe1b225c7780931b1ae0498a4b0cbhttps://www.lekkermakkelijk.nl

Karbonades met Indiase curry en bloemkool

Hoofdgerecht - Winter

Bereiding

Karbonades van het bot en in stukjes snijden. Snipper de ui. In braadpan olie verhitten. Vlees in circa 4 minuten bruin bakken. Ui toevoegen en 1 minuut meebakken. Saus erbij schenken en geheel tegen de kook aan brengen. Vlees in saus in 25 minuten laten garen. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Snijd de paprika in stukjes. Voeg de bloemkool en paprika toe aan het vlees en laat 10 minuten op laag vuur staan. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de rijst.

Ingrediƫnten

  • 4 schouderkarbonades
  • 1 bloemkool
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 400 gr basmatirijst
  • 1 pot Indiase currysaus 400 ml
  • 3 el zonnebloemolie

Receptnummer: 2847


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18