06512ed56911f5e58370efad27222c2c0acaa105ehttps://www.lekkermakkelijk.nl

Bami met garnalen

Voorgerecht - Zomer - 4 personen - 20 minuten

Bereiding

Bereid de mie nestjes volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet de mie af en laat goed uitlekken. Rasp de schil van de citroen en pers de citroen uit. Laat de wok goed heet worden. Verhit de olie in de wok en roerbak de citroenrasp en garnalen circa 2 minuten. Haal ze uit de wok en zet even apart zonder dat ze afkoelen. Roerbak dan de bami groenten 2 minuten. Meng dan de boemboe bami goreng met 50 ml water en het citroensap er doorheen. Schep als laatste de mie in de wok. Meng voorzichtig en laat op temperatuur komen. Verdeel de bami en de garnalen over vier borden en garneer met de fijngehakte peterselie.

Ingrediƫnten

  • 400 gr grote gepelde roze garnalen
  • 1 citroen
  • 4 el verse peterselie, fijngehakt
  • 300 gr mie nestjes
  • 500 gr bami groenten
  • 1 bakje Conimex boemboe bami goreng
  • 1 el wok olie

Receptnummer: 3024


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18