0aa42a4be9fb22c011313f1df25e7ea14d64786bfhttps://www.lekkermakkelijk.nl

Plat de légumes

Lunchgerecht - Zomer - 4 personen - 30 minuten

Bereiding

Een gezonde en lekkere mediterrane schotel met verse groentes, stukjes witvis en ei, vers gebakken stokbrood en olijfolie en aioli om te dippen. De kabeljauwfilet kun je in circa 8 minuten koken in visbouillon, de eitjes in 3 minuten en de kooktijd van de krieltjes is circa 7 minuten koken. De groentes wassen, uit laten lekken en snijden, een mooie schotel of groot bord om te serveren en versgemalen peper voor de liefhebber. Zo kun je eindeloos variëren.

Ingrediënten

  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 100 gr krieltjes
  • 1 citroen
  • 1 komkommer
  • 4 wortelen
  • 2 stengels bleekselderij
  • blaadjes kropsla
  • artisjokharten
  • 200 gr kabeljauwfilet
  • 4 eieren
  • aioli
  • olijfolie
  • stokbrood
  • versgemalen peper

Receptnummer: 3282


Reageren


Meer smakelijke recepten

Aardperensoep met gember, groene kool en walnootjes

Schil de aardperen en de knolselderij en snijd in stukken. Neem een grote braadpan. Snipper de ui en fruit die samen met de fijngehakte gember en komi...

BBQ Gepofte aardappel met guacamole

Verwarm de oven voor op 200 °C of zorg dat de bbq roodgloeiend is. Verpak elke aardappel in aluminiumfolie en pof deze circa 45 minuten in het midden...

BBQ spiesjes met worst en groenten

Snijd de worstjes in stukjes van circa 3 cm. Snijd de uien in grote parten en de paprika in grove stukken. Veeg de champignons schoon met keukenpapier...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18