005de0f8897d0877b8556b6143062ffecded5570ehttps://www.lekkermakkelijk.nl

Zigeunerschnitzel met ijsbergsla

Hoofdgerecht - Winter - 4 personen - 25 minuten

Bereiding

IJsbergsla schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en paprika 3 min. bakken. Knoflook erboven uitpersen en 1 min. meebakken. Wijn toevoegen en op hoog vuur 2 min. bakken. Pan afdekken, vuur laag draaien en groenten in 10 min. gaarstoven. In braadpan 3 el margarine verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. In koekenpan rest van margarine verhitten en zigeunerschnitzels bruinbakken. In 8 minuten om en om gaarbakken. Schnitzels met krieltjes, sla, groenten en schijfje citroen serveren.

Ingrediƫnten

  • 1 krop ijsbergsla
  • 2 rode paprika's
  • 1 zak paprikamix
  • 8 el vloeibare margarine
  • 1 teentje knoflook
  • 150 ml witte wijn
  • 425 g minikrieltjes
  • 4 zigeunerschnitzels
  • 1 citroen

Receptnummer: 342


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18