075fc15cf29aefcfbefed6afc23648ad623eb59f2https://www.lekkermakkelijk.nl

Hollandse Surf & Turf

Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 35 minuten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de zoete aardappel grondig. Snijdt deze vervolgens in frietjes. Voeg de knoflookpoeder, gerookte paprikapoeder en de olijfolie toe aan de gesneden frietjes. Mix dit goed door elkaar en verdeel dit over een bakplaat. Plaats de frietjes in de oven en bak deze in 30 minuten goudbruin. Bereid Iglo Groente-Idee zoals aangegeven op de verpakking. Na enkele minuten bak je ook het gehakt gaar. Doe vervolgens het gehakt bij de Groente-Idee in de pan en bak nog enkele minuten. Bereid de Iglo Vissticks zoals aangegeven op de verpakking. Leg de zoete aardappelfrietjes, Groente-Idee en Vissticks op een bord samen met de aioli. Lekker dippen en smullen maar!

Ingrediƫnten

  • 2 pakjes Iglo Groente-Idee Hollands
  • 1 pak Iglo Vissticks 20 stuks
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 2 el olijfolie
  • 2 zoete aardappelen
  • 300 gram gehakt
  • 1 bakje
  • aioli

Receptnummer: 3684


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18