
Noedelomelet met vegetarische worstjes
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Voorgerecht - Zomer - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
1. Laat de witte bonen goed uitlekken, doe ze over in een schaal en rasp de citroenschil erover en pers dan de citroen uit. Snijd de uien in dunne ringen en voeg toe aan de witte bonen. Voeg 4 el olijfolie, knoflook en de Provençaalse kruiden toe. Meng alles samen en breng op smaak met flink wat zeezout en zwarte peper. Laat in de koelkast marineren. 2. Snijd de groenten in stukken en bestrijk ze met wat olijfolie en gril ze gaar. 3. Verdeel de gemarineerde bonen over 4 borden en schep de gegrilde groente erop garneer met basilicum en olijven. Geef de aioli en het stokbrood erbij.
Ingrediënten
- 400 gr witte bonen uit blik
- 1 citroen
- 6 el olijfolie
- 2 rode uien
- 1 el gedroogde Provençaalse kruiden
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 3 kleuren paprika’s
- 200 gr gemengde olijven
- verse basilicum
- stokbrood
- bakje aioli
Receptnummer: 4041
Reageren
Meer smakelijke recepten
Klop in een kom de eieren los met zout en peper naar smaak. Bak de groenten kort in de koekenpan met een scheutje olijfolie. Schenk het eimengsel in d...
Doe alle olie in een koekenpan en bak de champignons op half hoog vuur tot ze vocht beginnen los te laten. Draai het vuur hoog en wacht al omscheppend...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de paprika’s op een met bak-papier beklede bakplaat. Leg hierop de hele paprika’s. Rooster de paprika’s 30 m...