01c67cf1c7ed4de30c28d3e58f5221c9fea9d6ccehttps://www.lekkermakkelijk.nl

Stamppot Andijvie

Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 30 minuten

Bereiding

Andijvie wassen en in reepjes snijden. Aardappelen schillen, wassen, in 20-25 minuten gaar koken en afgieten. Intussen de melk koken. Gekookte aardappelen fijn stampen en vermengen met 30-40 g boter. Mix de helft van de gekookte melk. Andijvie in gedeelten door de puree mengen. Kruidenmix toevoegen. Stamppot indien nodig, wat smeuïger maken met de rest van de melk. Stamppot al roerend goed heet laten worden. Tip: Lekker met uitgebakken spekblokjes of een balletje gehakt.

Ingredi├źnten

  • 1,5 kg kruimige aardappelen
  • 400 g gesneden andijvie
  • 150 ml melk
  • 25 g boter
  • 25 g Silvo kruidenmix voor stamppot andijvie

Receptnummer: 407


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18