02cde0f31b3a43218b7aedc325506449e58888800https://www.lekkermakkelijk.nl

Taco's met Mexicaanse kipsalade

Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 20 minuten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de grillpan. Bestrijk de kip met de olie en bestrooi met peper en zout. Gril het vlees ongeveer 4 minuten. Keer halverwege. Laat afkoelen. Halveer de avocado's, verwijder de pit met behulp van een mes en pel voorzichtig de schil eraf. Snijd het vruchtvlees in de lengte in repen. Snijd de tomaat, paprika en uien. Meng deze met de maïs. Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco's in een lange schaal en vul ze voor de helft met de ijsbergsla. Schep de maïssalade erin en verdeel de kip, avocado en salsa erover.

Ingrediënten

  • 300 g kipfilet, in repen
  • 3 el olijfolie
  • 2 avocado's
  • 1 blik mais
  • 4 tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 8 tacoschelpen
  • 1/2 krop ijsbergsla, in reepjes
  • 1/2 pot salsasaus mild

Receptnummer: 419


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18