09b9330f5b22b57e006adbc61cd279f47a54ae9a1https://www.lekkermakkelijk.nl

Biefstuk met kruiden

Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 20 minuten

Bereiding

Pluk de blaadjes peterselie en munt. Snijd de knoflook fijn. Snijd de rode ui in dunne ringen en de lente-uitjes in dikkere ringetjes. Verdeel sla over de borden en giet daar wat olijfolie en balsamico-azijn overheen. Snijd de biefstuk in plakjes van circa 1 centimeter dik. Bestrijk het vlees met de olijfolie en knoflook en bestrooi met peper en zout naar smaak. Verhit een grillpan en bak het vlees in circa 3 minuten gaar. Blijf de stukjes vlees draaien en keren. Leg de stukjes biefstuk op het bedje van sla. Verdeel daarover de peterselie en munt. Rode uiringetjes en lente-uitjes.

Ingrediƫnten

  • 400 g biefstuk
  • 20 g platte peterselie 

  • 15 g muntblaadjes 

  • 1 teentje knoflook 

  • 1 rode ui
  • 2 lente-uitjes
  • handje vol rucola en jong bladsla
  • peper en zout
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 el olijfolie
  • 1 el witte balsamico-azijn

Receptnummer: 451


Reageren


Meer smakelijke recepten

Biefstukje van de grill

Sla verdelen over vier borden en besprenkelen met azijn. Tomaatjes in partjes snijden en ui in ringen. Verdeel deze over de salade. Grill voorverwarme...

Biefstuk rucolasalade van de bbq

Voor de barbecue, grillplaat of grillpan. Snijd de courgettes in de lengte in plakken. Meng de balsamicoazijn met de olie en bestrijk hiermee de plakk...

Rosbief in rodewijnsaus

Dep de rosbief goed droog met keukenpapier. Bestrooi het vlees rondom met zout en peper. Doe de olijfolie in een braadpan en bak de rosbief rondom bru...

Tomaatsalade met verse kruiden

Snijd de tomaat in smalle partjes en de ui in ringen. Snijd de verse kruiden fijn. Meng alle ingrediƫnten in een kom. Voeg een beetje olijfolie en ba...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18