0b85fbef0a98c64c525bc8fc46ad3a538aa0ae1a9https://www.lekkermakkelijk.nl

Red velvet choco met appelroosjes

Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!

Tussengerecht - Winter - 4 personen - 20 minuten

Bereiding

Meng met een lepel de cacaopoeder met de kaneel, kruidnagelpoeder en frambozenjam in een beker voeg 150 ml melk toe. Meng tot een papje. Breng de rest van de melk aan de kook en klop met een garde al roerend het chocopapje toe. Schenk in glazen kopjes en spuit er een royale toef slagroom op. Top af met geschaafde witte chocolade, verkruimelde gedroogde framboosjes en wat granaatappelpitjes.

Ingrediënten

  • 5 el cacao
  • 2 tl kaneel
  • mespuntje kruidnagelpoeder
  • 1 liter volle melk
  • 6 el frambozenjam
  • Tussendoortje - 4 pers. – 20 min.
  • Voor de garnering
  • slagroom
  • 2 el geschaafde witte chocolade
  • Gedroogde frambozen
  • Granaatappelpitjes

Receptnummer: 5521


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18