
Gevulde oliebol met mascarpone room en cranberry compote
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hapje - Feest - 4 personen - 15 minuten
Bereiding
Roer 150 gr mascarpone los. Klop 125 ml slagroom stijf met een zakje vanillesuiker. Meng de slagroom door de mascarpone. Halveer de oliebollen en schep er een dot mascarpone crème op, dan de cranberry compote. Vul het kapje van de oliebol ook met mascarpone crème en cranberry compote. Leg het kapje met vulling boven op de andere helft en steek er een prikkertje in.
Receptnummer: 5854
Reageren
Meer smakelijke recepten
Roer 4 el uitgelekte boerenjongens, 2 tl citroenrasp met een half bakje roomkaas. Halveer de oliebollen en schep er een flinke toef boerenjongens room...
Voorbereiding Neem grote kom of emmer. Rozijnen wassen en weken in 1 dl water + 2 eetlepels suiker. (evt. een paar borrelglaasjes brandewijn of rum) ...
Snijd de oliebollen door. Bestrijk beide zijden dik met hazelnootpasta. Klop 125 ml slagroom stijf met een half zakje slagroomversteviger. Hak 50 gr g...