Cranberry-notenrotsjes
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hapje - Herfst - 4 personen - 15 minuten
Bereiding
1. Smelt de chocolade au bain-marie tot het mengsel glad en vloeibaar is. Schep de noten en cranberries erdoor en voeg een snuf (grof) zeezout toe. 2. Vorm met 2 eetlepels rotsjes van het mengsel en leg op bakpapier. 3. Laat in ongeveer 3 uur op een koele plaats helemaal hard worden.
Ingrediënten
- 200 g pure chocolade, grof gehakt
- 50 g hazelnoten, grof gehakt
- 50 g pistachenoten, grof gehakt
- 100 g gedroogde cranberry’s, grof gehakt
Receptnummer: 6107
Reageren
Meer smakelijke recepten
Rooster de pecannoten knapperig in een koekenpan. Voeg dan de boter en honing toe. Schep ze om met een houten spatel tot de boter gesmolten is en de n...
Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de ananas in plakken en snijd de schil er rondom af. Snijd de harde kern eruit en snijd de ananas in stukjes. Sm...
Stap 1: De bloem met de poedersuiker, een mespunt zout en de kardemompoeder goed mengen in een kom. Maak een kuiltje in het midden en voeg hierin het ...