Noordpool pina colada
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Drankje - Feest
Bereiding
Roer de kokosmelk en het ananassap goed door elkaar in een shaker of mengkom. Voeg een paar ijsblokjes toe en schenk het mengsel in een champagneglas of een tumbler. Vul aan met champagne (of 7up voor een kindervariant). Garneer met schijfjes limoen en bevroren ananas. Tip: Om het glas extra feestelijk en winters te maken, dip je de rand van het glas eerst in limoensap en daarna in geraspte kokos.
Ingrediënten
- 60 ml kokosmelk
- 60 ml ananassap
- ijsblokjes
- 120 ml champagne (of 7up)
- garnering: 30 g schijfjes ananas, bevroren en limoenschijfjes
Receptnummer: 6151
Reageren
Meer smakelijke recepten
Vul een groot wijnglas met enkele ijsblokjes. Giet de Aperol en het cranberrysap erbij. Vul het glas aan met champagne of prosecco en roer voorzich...
Voor de perentaartjes: Oven voorverwarmen op 180 °C. Meng in de keukenmachine de eieren en het amandelspijs tot een vloeibaar geheel. Verdeel dit ov...
Doe het rode sap met een beetje suiker in een steelpan en breng aan de kook tot de suiker is opgelost. Laat volledig afkoelen voor gebruik. Door de su...