053c08e764d328cd9ff8cfec4b4fbe21bb67c3ef3https://www.lekkermakkelijk.nl

Bami goreng met kipsaté

Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 20 minuten

Bereiding

Snijd de kipfilet in blokjes. Marineer de kip in 2 eetlepels olie en voeg de kipkruiden toe. Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de kipfilet rondom bruin. Kook de mie volgens de instructie op de verpakking. Dop de sperzieboontjes en kook deze beetgaar. Bereid de satésaus volgens de instructie op de verpakking. Verdeel de bami, de stukjes kipfilet en de sperzieboontjes over vier borden. Serveer met gebakken uitjes, augurken en atjar tjampoer.

Ingrediënten

  • 500 gr kipfilet
  • 250 gr mienestjes
  • 300 gr sperzieboontjes
  • 200 gr satésaus
  • 25 gr pikante kipkruidenmix
  • 4 el zonnebloemolie
  • Gebakken uitjes
  • Augurken in plakken
  • Atjar Tjampoer

Receptnummer: 792


Reageren


Meer smakelijke recepten

Kipcurry met sperziebonen

Snijd de ui fijn en bak aan in de zonnebloemolie. Voeg de currypasta toe en bak even mee. Blus af met de kokosmelk en voeg de limoensap toe. Snijd de ...

Kipkerrie met rijst

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit ondertussen de olie in een pan met antiaanbaklaag en fruit de ui 2 minuten. Bestro...

Nasi goreng

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rijst na het koken koud afspoelen en af laten koelen. Snipper de uien. Verhit in een wok of ha...

Wokgroenten met mie

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de prei in ringen. Verhit ondertussen de olie in een wok. Bak de prei en wokgroente al oms...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18