0005cd73224fdd41f743f7fa8c36821b7a6646c08https://www.lekkermakkelijk.nl

Spaghetti met andijvie, champignons en roomsaus

Hoofdgerecht - Winter - 4 personen - 30 minuten

Bereiding

Kook de spaghetti beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Verwijder verwelkte bladeren en de stronk van de andijvie en hak de bladeren grof. Kook de andijvie ongeveer 10 minuten. Giet het kookvocht af en laat de andijvie goed uitlekken. Laat de boter smelten en bak hierin de ui 5 minuten. Doe de champignons bij de ui en bak nog 5 minuten. Doe de andijvie erbij en overgiet met room. Kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje, peper en peterselie. Laat alles nog 3 minuten stoven op een zacht vuurtje. Serveer de spaghetti met de groenten.

Ingrediƫnten

  • 500 g spaghetti
  • 1 krop andijvie
  • 1 ui
  • 250 g champignons in plakjes
  • 20 g boter
  • 50 cl room
  • 1 groentebouillonblokje
  • peper
  • peterselie fijngesnipperd

Receptnummer: 175


Reageren


Meer smakelijke recepten

Pasta met garnalen

1. Rasp de schil dun van de citroen en pers de vrucht uit. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de plakjes knoflook goudgeel in de olie. Bak de ro...

Pasta met rode saus

Breng het water aan de kook. Verwarm de olie in de pan en fruit hierin de ui en rozemarijn. Voeg de wortel en de bleekselderij toe en bak ongeveer 5 ...

Pasta primavera

Breng een grote pan met met ruim water aan de kook en zout het water. Was intussen de asperges en snij ze in stukken. Verwarm de room in een klein ste...

Spaghettini met kalkoen

Breng een grote pan met water aan de kook. Snijd de paprika's en tomaten in stukjes. Snijd de kalkoenfilet in stukjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in ...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18