026999d1f7c84d08de0aa0be8dbcdc1e3438bb401https://www.lekkermakkelijk.nl

Chocoladeparels met kaneel

Nagerecht - Kerst

Bereiding

Hak de chocolade fijn. Breng de slagroom en boter aan de kook. Haal dan de pan van het vuur en voeg de fijngehakte chocolade toe. Roer tot de chocolade gesmolten is. Dek af met vershoudfolie en laat 3 uur opstijven in de koelkast. Draai kleine balletjes van de chocolade. Was je handen goed koud af als de chocolade aan de handen blijft kleven. Doe alle toppings in afzonderlijke bakjes en dip ze daarin. Leg ze op een vel bakpapier en laat ze 15 minuten rusten. Verpak ze in een mooi doosje of schaaltje tussen vloeipapier of bakpapier.

Ingrediƫnten

  • 180 gr pure chocolade
  • 125 ml slagroom
  • 40 gr boter
  • 2 tl kaneel
  • Fijngehakte pistachenootjes, poedersuiker, kaneelpoeder, maanzaad, cacaopoeder, geraspte kokos met een paar druppels bietensap zodat het mooi roze word.

Receptnummer: 2773


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18