08abce61b32c99f7481115b6b94204990ef37b64ehttps://www.lekkermakkelijk.nl

Peer met oude geitenkaas en pistachenootjes

Bijgerecht - Feest - 4 personen - 5 minuten

Bereiding

Rooster de pistachenoot en hazelnoot krokant in een droge koekenpan. Hak ze fijn. Was de peren en snijd ze in de lengte in plakken. Wrijf ze in met citroensap. Leg de peer op een mooi bord en maal er peper overheen. Schaaf er flinters oude geitenkaas op en bestrooi met de fijngehakte noten.

Ingrediënten

  • 2 mooie rijpe peren
  • 2 el citroensap
  • stukje oude geitenkaas
  • 25 gr pistachenootjes
  • 25 gram hazelnootjes

Receptnummer: 3098


Reageren


Meer smakelijke recepten

Appel en peercompote

Schil de appels, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen. Doe er citroensap over tegen het verkleuren.
Kook de stukjes appel met weinig wa...

Bladerdeegtaartjes met stoofpeertjes en spijs

Verwarm de oven op 200 graden. Prak de spijs samen met de crème fraîche en sinaasappelschil. Snijd uit vier plakjes bladerdeeg vier cirkels. Snijd u...

Chocoladetaart met stoofpeertjes

Doe de bloem, boter, zout, vanillesuiker en basterdsuiker in de mengkom van de keukenmachine en draai kort tot het een korrelig deeg is. Voeg dan de e...

Groene salade met avocado, geitenkaas en citrusfruit

Schil de sinaasappels en grapefruits en snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en snijd in plakjes....

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18