Bistro biefstuk met verse pasta en kaassaus
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Lente - 2 personen - 30 minuten
Bereiding
1. Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Kook de verse pasta volgens de verpakking gaar. 2. Haal de binnenste slablaadjes los van de krop en was ze onder stromend water. Dep ze droog en meng met 3 eetlepels fijngehakte zilveruitjes. Besprenkel met extra olijfolie. 3. Laat de champignons goed uitlekken in een vergiet. Breng de slagroom samen met de blauwe kaas aan de kook. Laat langzaam smelten. 4. Bestrooi de biefstukjes met zout en peper en de tijmblaadjes. Bak ze 2 minuten aan beide zijden bruin. Schep ze uit de pan en laat 2 minuten rusten onder aluminiumfolie. 5. Schep de pasta op borden en schenk de kaassaus bij het biefstuk braadvocht. Voeg ook de uitgelekte champignons toe. 6. Verdeel de saus over de borden. Snijd de biefstuk in plakjes en leg ze op de kaassaus. Schep de champignons en de sla erbij. Glaasje rode wijn en wat stokbrood smaakt er heerlijk bij!
Ingrediënten
- 2 biefstukjes
- 1 zakje koelverse pasta
- 1 pot Parijse champignons
- 250 ml slagroom
- 100 gr blauwe kaas
- 1 kropje sla
- Uit de voorraadkast:
- zout en peper, 2 tl gedroogde tijm,
- olijfolie, zilveruitjes, aluminiumfolie
Receptnummer: 5559
Reageren
Meer smakelijke recepten
Sla verdelen over vier borden en besprenkelen met azijn. Tomaatjes in partjes snijden en ui in ringen. Verdeel deze over de salade. Grill voorverwarme...
Rooster de hazelnoten goudbruin met een eetlepel boter. Bestrooi ze daarna met wat versgemalen zeezout en peper. Hak de hazelnoten grof en houd ze apa...
Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de paprika’s en leg ze op de bakplaat. Leg ook de trosjes kerstomaat ertussen. Besprenkel met de olijfol...