08dd9bc71749b9adcb3c28ae13cbbb4c5453f0437https://www.lekkermakkelijk.nl

Oosterse schotel

Hoofdgerecht - Winter - 2 personen - 20 minuten

Bereiding

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de eieren los voeg een eetlepel ketjap manis toe en breng op smaak met peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekepan en bak de helft van het eimengsel bruin en gaar. Laat de omelet op een plank glijden en snijd dan in reepjes van een halve centimeter. Herhaal dit voor de tweede omelet. Verhit de rest van de olie in een wok en voeg de roerbakgroenten toe. Wok deze 4 minuten. Voeg dan de omeletreepjes toe. Verdeel de noedels over 4 kommen hetzelfde met de groenten met omeletreepjes. Serveer met de satésaus en kroepoek.

Ingrediënten

  • 600 gr oosterse roerbak groenten
  • 300 gr wok-noedels
  • 500 gr saté saus
  • 1 el ketjap manis
  • 1 zak kroepoek
  • 6 eieren

Receptnummer: 716


Reageren


Meer smakelijke recepten

Thaise kip met groenten

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de kipreepjes 3 tot 4 minuten. Vo...

Wokgroenten met mie

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de prei in ringen. Verhit ondertussen de olie in een wok. Bak de prei en wokgroente al oms...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18