09c0b320b81b3688e6fc75ba6e327f9f150d7a906https://www.lekkermakkelijk.nl

Gerechtjes voor de paasbrunch

Bijgerecht - Lente - 4 personen - 30 minuten

Bereiding

Verdeel de zalmpaté over de toastjes. Garneer met kleine takjes verse kruiden. Verwarm de pasteibakjes en de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de asperges uitlekken. Rol twee asperges in elk plakje ham en zet vast met een prikkertje.

Ingrediënten

  • 1 blikje zalmpaté
  • 12 toastjes
  • 4 pasteibakjes voor ragout
  • 1 blikje ragout
  • 400 gr ham (als vleeswaar gesneden)
  • 1 pot Hollandse puntasperges
  • verse kruiden (bijv. platte peterselie en dille)

Receptnummer: 740


Reageren


Meer smakelijke recepten

Boerenomelet

Klop in een kom de eieren los met zout en peper naar smaak. Bak de groenten kort in de koekenpan met een scheutje olijfolie. Schenk het eimengsel in d...

Borrelhapjes met Hollandse dip

Rijg voor de mozzarellaspiesjes eerst een cherrytomaatje aan de sateprikker, gevolgd door een blaadje basilicum. Rijg dan een bolletje mozzarella, wee...

Gezond ontbijt á Cracotte en Vitalu

Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de paprika in reepjes. Meng in een kom de hüttenkäse met de tonijn, mayonaise en de peterselie. Breng op smaa...

Sandwiches

Verwarm de gril of oven voor op 220 °C. Zet alle ingrediënten klaar om de sandwiches te beleggen. Snijd de tomaten eerst doormidden en dan in dunne ...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18