
Kipfilet met passie
Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Snijd de kipfilet overlangs in plakken. Bak in olijfolie bruin. Giet het pakje tomato fritto over de kipfilet en verwarm. Voeg de kappertjes toe. Kook ondertussen de pasta ‘al dente’. Knip de mozzarella in stukjes, leg op de saus en laat met een deksel op de pan smelten. Garneer met basilicum en pesto. Serveer met de pasta en net gaar gekookte peultjes.
Ingrediënten
- 4 ons kipfilet
- 1 pakje heinz tomato fritto
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 bolletje mozzarella
- verse basilicum
- 3 ons pasta, bijvoorbeeld penne
- pesto
Receptnummer: 84
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd de kipfilet in blokjes. Marineer de kip in 2 eetlepels olie en voeg de kipkruiden toe. Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de kipfilet rondo...
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de kipdrumsticks in de braadzak. Voeg de braadstoomkruiden, de knoflook, het takje rozemarijn en de olijfolie toe...
Kip op kamertemperatuur laten komen. Citroen dik schillen tot op vruchtvlees. Binnenkant kip bestrooien met zout en peper. 2 Eetlepels olijfolie erin ...
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en de paprika's en wortel in blokjes. Snijd de kip in stukjes. Bak i...