0c14f3b2346542e848f0abcdab5078578fd5c2d26https://www.lekkermakkelijk.nl

Kalfsschnitzels met lentegroenten

Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 35 minuten

Bereiding

Sugar snaps, sperziebonen en asperges schoonmaken. Sugar snaps en sperziebonen samen 4 minuten koken. Asperges toevoegen en nog 3 minuten koken. Schnitzels in circa 5 minuten per kant aan beide kanten bruin bakken. In koekenpan margarine verhitten en aardappelpartjes circa 7 minuten bakken. Schnitzels met groenten en gebakken aardappelpartjes serveren.

Ingrediƫnten

  • 4 kalfsschnitzels van ca. 150 gram
  • 200 gr sugar snaps
  • 200 gr sperziebonen
  • 250 gr groene asperges
  • 400 gr aardappelpartjes
  • 2 eetlepels vloeibare margarine

Receptnummer: 942


Reageren


Meer smakelijke recepten

Aardappelpartjes uit de oven

De aardappels eet je straks met schil en al, dus goed wassen en schoonboenen. Snijd de aardappels in gelijke partjes en dep ze daarna droog in een th...

Gehaktbal met friet en doperwtjes

Meng het gehakt in een schaal met de hand met ei, de gebakken uitjes en naar smaak zout en peper. Draai kleine balletjes. In ruime koekenpan helft bot...

Zigeunerschnitzel met ijsbergsla

IJsbergsla schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en paprika 3 min. bakken. K...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18