09464f870e29ea95603641cc1d89b7b0c9a557a1ehttps://www.lekkermakkelijk.nl

Gevulde slablaadjes

Slablaadjes gevuld met asperges en roségarnaaltjes

Bijgerecht - Lente - 15 minuten

Bereiding

Snijd de asperges in plakjes van 1 1/2 cm. Kook ze 3 minuten in kokend water. Laat ze uitlekken in een vergiet. Haal de binnenste malse slablaadjes los van de krop sla. Was de blaadjes en droog ze. Meng de plakjes asperges met de mayonaise en munt. Breng op smaak met zout en peper. Vul de blaadjes sla met de asperges salade Leg de blaadjes op een mooie schaal.

Ingrediënten

  • 1 krop sla
  • 6 witte geschilde asperges
  • 125 gram rosé garnaaltjes
  • 2 eetlepels Zaanse mayonaise
  • 1 tl gedroogde munt
  • versgemalen zeezout en versgemalen peper.

Receptnummer: 1752


Reageren


Meer smakelijke recepten

Broodje Shoarma met ijsbergsla en Hollandsedip

Snijd het vlees in zeer dunne reepjes.
Versnipper één ui, snijd de ander in ringen.
Meng het vlees met de versnipperde ui en strooi er f...

Caesar salade met krokante kip

Verwarm de over voor op 200 C. Maal één broodje tot fijne kruimels in de keukenmachine en spreid deze uit over een plat bord. Snijd de twee andere b...

Eiersalade

Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat de eieren afkoelen, pel ze en hak ze grof. Meng met de mayonaise, paprikapoeder en flink was versgemalen peper...

Tartaar van zalm met garnalen

Snijd de zalm in kleine blokjes. Snipper de sjalotjes en snijd 1 teen knoflook fijn. Doe dit samen in een kom en doe daarbij de kappertjes, tamari, di...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18