04a0702119791139daf2ec6c8790df2f4f081bae5https://www.lekkermakkelijk.nl

Bbq-spiesjes

Bijgerecht - Zomer - 4 personen - 15 minuten

Bereiding

Snijd de cervelaatworst in 6 plakken en snijd die doormidden. Halveer de Toscaanse worstjes. Snijd de uien in 6 parten. Veeg de champignons schoon met keukenpapier. Doe de peterselie en de knoflook in een kom. Schenk de olie erbij en voeg peper naar smaak toe. Voeg de worst, de uien en de champignons toe. Meng tot alles met olie is bedekt. Rijg om en om aan elk satéstokje champignon, Toscaans worstje, ui, cervelaatworst, champignon, Toscaans worstje, ui en cervalaatworst. Gril de spiesjes ca. 8 min. op de barbecue.

Ingrediënten

  • 1/2 cervelaatworst fijn
  • 6 Toscaanse worstjes
  • 2 rode uien
  • 12 kastanjechampignons
  • platte peterselie fijngesneden
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 6 el olijfolie

Receptnummer: 479


Reageren


Meer smakelijke recepten

BBQ Gepofte aardappel met guacamole

Verwarm de oven voor op 200 °C of zorg dat de bbq roodgloeiend is. Verpak elke aardappel in aluminiumfolie en pof deze circa 45 minuten in het midden...

BBQ spiesjes met worst en groenten

Snijd de worstjes in stukjes van circa 3 cm. Snijd de uien in grote parten en de paprika in grove stukken. Veeg de champignons schoon met keukenpapier...

BBQ vleesspies

Snijd al het vlees in stukjes van circa 3x3x3 cm. Snijd de paprika en ui in grove stukken. Hak de kruiden en de knoflook fijn en doe samen met de olij...

Mediterraanse BBQ salade

Snijd de tomaten en komkommer in schijfjes. De ui in dunne halve ringen. De paprika in stukjes. Meng deze in een kom. Voeg de blokjes kaas toe en de o...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18